Over Vemaron

Ramon Huiskamp
Projectmanager Vemaron

Vemaron New Business & Projectmanagement

Vemaron is gespecialiseerd in projectmanagement op het gebied van productontwikkeling t/m speciaal machinebouw. Hierbij zijn wij actief in verschillende sectoren om projecten in goede banen te leiden. Uw inspiratie wordt door ons omgezet in een proces waarbij wij voor u de juiste partijen bij elkaar brengen om zo het project te realiseren. Van uw eerste ideeën tot en met een serierijp product en/of werkende machine/productielijn.

Hierbij maken wij onderscheid in drie verschillende dimensies. Ten eerste interim projectmanagement waarbij wij intern in uw bedrijf projecten begeleiden. Ten tweede ontwikkeling van productie-tooling / machines waarbij een oplossing wordt gevonden voor het toekomstbestendig maken van uw productiecapaciteit. Als laatste productontwikkeling, uw “New Business” voor de toekomst.

Vemaron is innoverend en kan ondersteunen bij Smart Manufacturing: bijvoorbeeld automatisering, door robots of cobots in combinatie met visionsystemen in te zetten of te digitaliseren door toepassen van Internet of Things (IOT) en/of Artificial Intelligence (AI) etc.

Wij begeleiden en ontzorgen u graag bij uw project en komen graag met u in contact om uw inspiratie om te zetten tot een succesvol project.